Maqedonia

Si ju pëlqen pamja e re e Çarshisë së Vjetër të Shkupit?

Komuna e Çairit përfundoi projektin për Promovimin e Turizmit në Çarshinë e Vjetër të Shkupit,në,  kuadër të Projektit për Konkurrencën Lokale dhe Rajonale (PLRK) të financuar nga Bashkimi Evropian, me të cilin u bë konservimi dhe restaurimi i kalldërmës, konservimi dhe restaurimi i vitrinave të dyqaneve , ngritja e tabelave të mençura inteligjente, informacione për promovimin dixhital të turizmit në mënyrë që ta shëndërrojnë Çarshinë e Vjetër në një vend tërheqës për shëtitje,  si për vizitorët vendas ashtu edhe për turistët nga jashtë.

Videoja më poshtë do t’ju japë një pasqyrë më të saktë të situatës së mëparshme dhe cila është situata aktuale pas përfundimit të projektit.

Trego më shumë
Back to top button
Close
Close