MIXShowbiz

Gruaja kërkon ndihmë: Si ta heq qafe dashnoren e burrit? Ja sakrifica që po bëj për familjen

Pavarësisht se ka mësuar se burri e tradhëton, kjo grua ka vendosur të mos ndahet, por të lu ftojë që ta mbajë familjen e saj të bashkuar. Kjo është historia e rrëfyer.

“Ju lutem, mos mendoni se jam e çme ndur! Sepse dashuria qenka shumë e çu ditshme.Burri dhe unë kemi 10 vite bashkë në total. E para 1 vite jemi bërë me fëmijën tonë të parë, një fëmijë i mrekullueshëm.Por burri më ka tra dhëtuar për më shumë se një vit me një vajzë 23-vjeça re, e cila është 11 vite më e re se ai. Ne jetojmë në Lezhë dhe kur e mora vesh u ktheva në Tiranë tek prindërit e mia.Ai mu lut të kthehesha dhe u ktheva sepse e dashuroj.

Tani që është bërë baba i një djali, çme ndet pas fëmijës dhe me mua sillet mirë. Me pak fjalë, nuk mund të them se më ka munguar ndonjë gjë, por e di se ai është ende me atë tjetrën.Ai thotë që jo, por kam burimet e mia të sakta që ma kanë vërtetuar që lidhja e tyre vijon dhe nuk është vetëm për seks. Por burri im kujdeset shumë për atë.Ndaj edhe pse e di, unë kam zgjedhur të rri me burrin. Kam bërë zgjedhjen time, e vështirë është, shumë e vështirë… nuk dua të bëj lojëra të hi dhura apo shantazh, gjithmonë kam qenë e sinqertë në dashuri, por dua që ai të jetë vetëm imi. E kuptova që e vetmja gjë që duhet të bëj është të heq qafe atë…por si? Ju lutem më ndihmoni, sepse me të vërtetë kam nevojë për miq dhe këshilla…”, shkruan ajo.

Trego më shumë
Back to top button
Close
Close